Gevelbekleding Van Der Trappen: investeer in uw huis

Jarenlange ervaring

Bvba Van Der Trappen in Humbeek (Grimbergen) kent al meer dan 45 jaar de kneepjes van het vak. Het familiebedrijf startte in 1966 met voegwerken en specialiseerde zich later in totale gevelrenovatie. Sinds 1989 staat ook zoon Van Der Trappen mee op elke werf. Onze specialiteiten: kaleien, crepi, sidings, zink. Laat uw gevel bekleden door een echte vakman – bel Wim Van Der Trappen vandaag nog.


Kaleien

Je gevel er anders willen laten uitzien? Dat kan, met kaleien kan je met een kleine kost u gevel in een nieuw jasje steken. U behoudt de structuur van u stenen. Kaleien is bestand tegen weer en wind. Dit is een traditionele oude schilderstechniek, wordt met een blokkwast op de muur aangebracht. U heeft keuze tussen verschillende soorten kleuren uit onze stalenboek. (seifert)

Sidings

Denk je aan een make-over van je woning? Een dakkapel, aanbouw, uitbreiding of nieuwbouw? Wil je jouw gevel renoveren? Laat je creativiteit de vrije loop: met de Cedral sidings kan het allemaal. De tijdloze look van Cedral geeft cachet aan elke woning. Ideaal dus om te mixen met andere bouwmaterialen! Combineer de Cedral sidings met baksteen, pleisterwerk of andere materialen tot
een harmonieus geheel. Het Cedral-gamma bevat alles voor u gevel aftwerken. Met het materiaal, kan de plaatsen heel vlot gaan.

Crepi
Voor nieuwe projecten of bij renovatie van oudere gebouwen kiest men vaak voor crepi. Met crepi heeft je gevel direct een moderne uitstraling. Deze werken zijn gemakkelijk uit te voeren. We beginnen met een isolatie op de oude gevel te plaatsen. Daarna komt er een onderlaag op. De onderlaag beschermt de isolatie en geeft direct een versterking van de isolatie. Op de onderlaag komt er dan crepi op.  U kan kiezen uit verschillende korrelgrootte’s. En verschillende soorten kleuren (STO)

Steenstrips
Op een simpele manier u gevel vernieuwen? Dat kan. Meer mensen willen hun gevel vernieuwen maar het behouden van de stenen structuur. Dan kan. De gemakkelijkste weg en de snelste weg is het aanbrengen van steenstrips. Met steenstrips is u gevel in een nieuw jasje maar u behoud de stenen structuur. (Wienerbergen)

Joris-ide ecopanelen

Joris-ide ecopanelen zijn platen die geïsoleerd zijn. Daarbij kan u kiezen tussen verschillende soorten diktes van isolatie. Met deze plaatsen kan u snel u gevel een andere look geven. De platen worden op een houten structuur aangebracht. U kan deze Joris-ide ecopanelen ook verkiezen om op het dak te leggen. Daar worden ze ook op een houtstructuur aangebracht. 


Schilderen 

Een buitenmuur schilderen vereist een goede voorbereiding en heel wat precisiewerk. Hier vind je een handig stappenplan voor het schilderen van buitenmuren. Eerst word u gevel gereinigd met de hoge druk of een reinigingsmiddel. Daarna gaan we kijken of de voegen herstel moeten worden. Als dit gebeurd is gaan we beginnen afplakken van de ramen en deuren. Daarna kunnen we beginnen te schilderen. U heeft keuze tussen verschillende kleuren die u uit onze stalenboek kan keuzen.


U wilt uw gevel ook renoveren? Dan staat Wim voor u klaar.