Gevelreiniging Van Der Trappen: mooi én functioneel

Gevel zandstralen

Wanneer uw gevel grondig gereinigd moet worden, kan u kiezen voor zandstralen. Het is echter een vrij “harde” reinigingstechniek die zeker niet voor alle ondergronden is bestemd.


Wat is zandstralen: Zandstralen is een techniek waarbij een straalmiddel gemend is met water onder druk op een ondergrond wordt gespoten zodat de gevel wordt gereinigd.

Chemisch reinigen

Bij chemisch reinigen wordt er een chemisch of biologisch product aangebracht op de muur. Het product wordt aangebracht met een borstel. Daarna wordt het product 5 tot 30 minuten ingewerkt in de muur. Dan is het juist afspuiten met de hogedrukreiniger. De
juiste keuze voor het chemisch product hangt af van de vervuilingsgraad.

Hogedrukreiningen

Wanneer uw gevel gereinigd moet worden moet worden kan u kiezen voor hogedrukreiningen. Hogedrukreiningen wordt meestal gebruikt bij het afspuiten van gevels waar vooral mos en groen aanslag is. Of na het chemisch reinigen.

Dakreinigen + coating
U kan ook kiezen om uw dak te reinigen. De dakpannen worden gereinigd met de hogedrukreiniger om al het mosaanslag te verwijderen. Daarnaast reinigen wij ook leien daken. Bij leien daken kan u ook nog kiezen voor een coatingslaag om te spuiten. De bedoeling van de coatingslaag is het beschermen tegen het weersomstandigheden.

We gaan te werk als volgt: Eerst wordt uw dak grondig gereinigd zodat alle mosaanslag verwijderd is. Daarna wordt er een eerste coatingslaag aangebracht op uw leien dak. Als de eerste coatingslaag droog is, wordt er nog een coatingslaag opgezet. Deze coating beschermd uw dak tegen mosaanslag.

Maar dit geldt niet voor naturen leien. Bij naturen leien wordt uw dak gereinigd met de hogedrukreiniger.