Voegwerken Van Der Trappen, Grimbergen

Nieuwbouw

Het invoegen kan een volledige meerwaarde geven aan uw huis. U kan kiezen tussen verschillende soorten voegkleuren uit onze stalenboek. (seifert)


Renovatie

Onze specialiteiten zijn het restaureren van huizen, appartementsgebouwen of oude historische gebouwen. Wij beginnen met het uitslijpen van de oude voegen. Daarna gaan we verder met het uitkappen van de voegen. Als dit allemaal gebeurd is, is het de bedoeling om het in te voegen volgens de gewenste kleur dat u kan kiezen uit een stalenboek. (seifert)

Plinten Van Der Trappen, Grimbergen

De meeste woningen worden onderaan afgewerkt met een gevelplint. Dat ziet er niet alleen mooi uit, gevelplint beschermt ook opspattend slijk en andere vuil. De plinten worden meestal afgewerkt op twee verschillende manieren. 


De eerste manier is het aanbrengen van een cementeren. Is ook de goedkoopste manier om uw plint af te werken. Een cementeringsplint kan op verschillende manieren worden afgewerkt : Glad, geschuurd of gesponsd. Je kan je plint ook gemakkelijk overschilderen.

Tweede manier is een blauwe hardsteen aanbrengen. Deze blauwe hardsteen is nog altijd de meest gebruikte gevelplint ondanks de plint niet goedkoop is.